Cvrččí proteinové penne v omáčce s fazolemi, špenátem a olivami
Recept inspirovaný chutěmi středomoří je perfektní volbou nejen, když máš chuť na něco bez masa. Prvotřídní suroviny plné chuti a energie ze slunce jsme doplnili o proteinové penne s podílem cvrččí mouky SENS. Díky tomu jsme do jedné porce dostali v průměru o čtvrtinu víc energie a 2x víc bílkovin pro správnou regeneraci než najdeš u ostatních bezmasých jídel. Takže se můžeš s lehkostí a chutí pustit do každé výzvy.
142 g (400 g finálního jídla)
Složení
SENS těstoviny (28%) (semolina (80%), cvrččí mouka (Acheta domesticus) (20%)), passata (18%), špenát (18%), bílé fazole (13%), cibule, olivy kalamata (4%), sýr Parmesan (mléko, syřidlo, sůl), sušená rajčata, řepkový olej, česnek, sůl, pepř.
Nutriční hodnoty
100 g | Jídlo | ||
---|---|---|---|
Energetická hodnota | kcal | 404 | 574 |
Energetická hodnota | kJ |
|
2400 |
Tuk | g | 12,0 | 17,0 |
Nasycené tuky | g | 2,9 | 4,1 |
Bílkoviny | g | 25,0 | 36,0 |
Sacharidy | g | 43,0 | 61,0 |
Cukry | g | 4,1 | 5,8 |
Sůl | g | 2,0 | 2,8 |