Zipper-bag
Zipper-bag slouží jako tzv. trouba, ve které probíhá samotný ohřev. Výhodou je, že zipper-bag se dá použít opakovaně.
Pro ohřev budeš potřebovat také Samoohřevné kapsle.
Související produkty
Naše národní jídlo se nám podařilo vměstnat do jednoho sáčku, to musíte vyzkoušet. Kousky vypečené šťavnaté vepřové plece s česnekem, bílé zelí s cibulkou a ručně dělanými bramborovými špalíčky. Celé to propojuje výpek z masa. Není to nejlehčí jídlo před sportem, ale náročném dni určitě potěší a zasytí.
Pečená kuřecí křidélka v pytlíku?! Tak to už je moc!!! S touhle peckou rozhodně zabodujete na treku s kamarády, nebo i s rodinou na pikniku. Křídla jsme zbavili konců bez masa a tak v sáčku naleznete jen to nejlepší kuřecí, naložené přes noc v medu a kouscích chilli. Poté jsou křídla upečena hezky do zlatova, tak jak to máte rádi. Po prvním zakousnutí se vámi prožene nejprve příjemný sladký medový pocit, který hned vystřídá jemně pálivý vánek chilli. Křehké kuřecí kousky se vám budou rozpadat na jazyku a vy budete litovat, že jich je v sáčku jen pět.
Grilujte stylově a s čistým svědomím vůči přírodě. Bez hliníku a jiných kovů, zdravě a ekologicky. ANO! Jedině s Casus grilem.
Jedinečná chuť jeleního masa ve spojení s omáčkou z kořenové zeleniny s rybízovou marmeládou, červeným vínem a divokým kořením a k tomu bramborové ručně válené špalíčky.
Rýže Arborio vařená v zeleninovém vývaru s čerstvým chřestem a brokolicí, podlité bílým vínem. A nakonec perlička, veganský parmezán, aneb namleté kešu ořechy s BIO lahůdkovým droždím. Ano, s jídlem si opravdu hrajeme.
Jedno z nejoblíbenějších jídel, díky skvěle vyvážené chuti a nutriční hodnotě. V omáčce s kusy cibule, špekem, rajským protlakem jsou Kuřecí stehenní kousky pečené v páře. Celozrnná rýže natural propojená s omáčkou dotváří celek i díky tomu, že je mimořádně bohatá na vitamíny a vlákninu.
Je to steak, není to steak? Tak trochu oboje. Aby se Vám lépe jedlo ze sáčku, udělali jsme Vám ze steaku kostky. A to ne ledajaké, neboť se jedná o prvotřídní hovězí z mladých býčků. Aby zkřehlo, naložili jsme jej přes noc do oleje a tymiánu, který mu přidá tu správnou vůni a finální chuť. Poté jej vložíme do trouby a pečeme. Závěrečná sterilace se již jen podepíše na tom, že se maso krásně na jazyku rozpadá a krásně naplní vaše chuťové pohárky. Jeho nízká hmotnost jej, tak jako další 100% masa, předurčuje k tomu jej vzít do batohu na pěší výlety, když cestujete na lehko.